Szchenyi Fejlesztsek

Sikeres adománygyűjtő projekt az Emberség Erejével Alapítvány támogatásával

Sikeresen lezajlott alapítványunk adománygyűjtő projektje, melynek során hűvös őszi keddi és pénteki napokon intézményünk volt ellátottjai egy tál forró gulyással várták az érdeklődőket a Bonyhádi piactéren.
Az ételt szervezetünk gondozásában lévő ellátottak készítették elő, saját alapanyagból. A tervezett cél érdekében a projektünket előzetes igényfelmérést követően a tervezettek szerint valósítottuk meg.
Józan Gulyás szlogennel vittük végig a kampányt.
Az adományozás során több mint 217 500 Ft-ot sikerült összegyűjtenünk! Banki átutalás formájában 9 fő, adományozott, személyesen, helyszínen kb. 241 fő. Alapítványunk, a Zsibriki Drogterápiás Intézet követői, járultak nagyban hozzá banki utalás formájában ennek az akcióknak az eredményességéhez. Jó tudni, hogy szervezetünknek van egy holdudvarszerű támogatói köre, akikre támaszkodhatunk, ha pozitív üzeneteket tartalmazó kampányokat szervezünk. Az a célkitűzés, hogy közelebb kerüljünk a bonyhádi lakossághoz, a kampány sikerességének köszönhetően megvalósult.
Úgy véljük, hogy hatékonyan tudtuk elérni azt a célcsoportot, akik támogatásukkal hozzájárultak célkitűzéseinkhez, az alapítvány tulajdonában levő tűzhelyek modernebbre cseréléséhez.
Az adományozói adatbázisunkat a banki átutalás 7 személyével bővítettük ki. Az akció sikerességén felbuzdulva már tervezzük a következő adománygyűjtő projektünket. Köszönjük az Emberség Erejével Alapítvány támogatását, minden önkéntes munkáját, aki hozzájárult a projekt sikerességéhez.

Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency